Askeleen jäljessä Juoni | NavigointivalikkoInfobox OK

Ruotsalaiset rikosromaanitVuoden 1997 kirjatHenning Mankellin teokset


Kurt WallanderistaHenning MankellRolf LassgårdKenneth Branaghdiabetesta
























Askeleen jäljessä
Steget efter
Alkuperäisteos
Kirjailija
Henning Mankell
Kieli
ruotsi
Genre
rikosromaani, jännitys
Julkaistu
1997
Ulkoasu
sidottu
Sarja: Wallander
Edeltävä
Viides nainen
Seuraava
Palomuuri

Nuvola apps bookcase.svg


Löydä lisää kirjojaKirjallisuuden teemasivulta

Infobox OK


Askeleen jäljessä on seitsemäs Kurt Wallanderista kertova rikosromaani, jonka on kirjoittanut Henning Mankell ja joka ilmestyi vuonna 1997. Se on filmattu kahdesti: ruotsinkielisessä versiossa Wallanderia esittää Rolf Lassgård ja englanninkielisessä Kenneth Branagh.



Juoni |


Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Elokuussa 1996 Wallanderin kollega Svedberg löydetään murhattuna. Käy ilmi, että Svedberg on vapaa-ajallaan tutkinut tapausta, jossa kolme nuorta katosivat jäjettömiin saman vuoden juhannusaattona. Sitten poliisit löytävät nuoretkin murhattuina. Murhaaja oli ensin haudannut murhaamansa nuoret ja kolme kuukautta myöhemmin kaivanut heidät esiin.


Murhaajan motiivi näyttäisi olevan, että hän ei siedä onnellisia ihmisiä ja siksi valitsee heitä uhrikseen. Myös Svedbergin elämästä löytyy jälkeenpäin yllättäviä salaisuuksia.


Tässä kirjassa Wallander saa tietää sairastavansa diabetesta, mutta ei kerro siitä kellekään työtovereistaan tai perheenjäsenistään.


Juonipaljastukset päättyvät tähän.







Popular posts from this blog

Luettelo Yhdysvaltain laivaston lentotukialuksista Lähteet | Navigointivalikko

Adding axes to figuresAdding axes labels to LaTeX figuresLaTeX equivalent of ConTeXt buffersRotate a node but not its content: the case of the ellipse decorationHow to define the default vertical distance between nodes?TikZ scaling graphic and adjust node position and keep font sizeNumerical conditional within tikz keys?adding axes to shapesAlign axes across subfiguresAdding figures with a certain orderLine up nested tikz enviroments or how to get rid of themAdding axes labels to LaTeX figures

Gary (muusikko) Sisällysluettelo Historia | Rockin' High | Lähteet | Aiheesta muualla | NavigointivalikkoInfobox OKTuomas "Gary" Keskinen Ancaran kitaristiksiProjekti Rockin' High