Mannasuurimo Katso myös | Lähteet | Aiheesta muualla | NavigointivalikkoMannasuurimotReseptejälaajentamalla
ViljatuotteetRuoka-ainekset
vehnänjauhatuksenpuurojenleivonnaisten
Mannasuurimot (vehnäsuurimot) ovat viljavalmiste. Mannasuurimot valmistetaan erottamalla vehnänjauhatuksen yhteydessä karkeat ydinrakeet mannasuurimoiksi. [1] Niitä käytetään yleisimmin puurojen, vellien ja erilaisten jälkiruokien valmistukseen tai leivonnaisten kuohkeuttamisessa. Ne on säilytettävä kuivassa ja viileässä, suojassa voimakkailta hajuilta.
Mannasuurimoiden keittoaika vaihtelee tyypeittäin ja on keskimäärin 5–10 minuuttia.
Katso myös |
- Bulgur
- Kuskus
- Manna
Lähteet |
↑ Mannasuurimot Myllyn Paras. Viitattu 22.9.2010.
Aiheesta muualla |
- Reseptejä