Miss Piggy Elämäkerta | Navigointivalikko

MuppetitKuvitteelliset siatNukkehahmot


MuppetitThe Muppet ShowMuppet-elokuva





Miss Piggy on keskeinen nukkehahmo Muppetit ja The Muppet Show -televisiosarjoissa. Miss Piggy on sika, joka on vakuuttunut siitä, että hänet on tarkoitettu tähteyteen, ja minkään ei tule seistä hänen tiellään. Hän on esiintyessään varsin viehättävä, mutta voi hetkessä raivostua, jos tuntee olonsa loukatuksi.



Elämäkerta |


Vaatimattomissa oloissa kasvanut Miss Piggy sai esitystoiminnan voittamalla Miss Bogen County -kauneuskilpailun, jonka voitettuaan hän myös tapasi Kermitin ensimmäistä kertaa. Tämä tapahtui elokuvassa Muppet-elokuva. Vuonna 1976 Miss Piggy aloitti kuorossa Muppet Show’ssa. Miss Piggyn karisman ja kirjekurssilta opitun karaten vuoksi hän niin pelätään kuin palvotaankin. Piggyn ura laajeni televisioerikoisuuksiin, kotivideoihin ja kirjoihin.


Miss Piggy näytteli kahta säännöllistä roolia Muppet Show’n luonnoksissa: "Eläinsairaalassa" roolina oli hurmaava sairaanhoitaja ja "Siat Avaruudessa" -luonnoksessa perämies Piggy.







Popular posts from this blog

Adding axes to figuresAdding axes labels to LaTeX figuresLaTeX equivalent of ConTeXt buffersRotate a node but not its content: the case of the ellipse decorationHow to define the default vertical distance between nodes?TikZ scaling graphic and adjust node position and keep font sizeNumerical conditional within tikz keys?adding axes to shapesAlign axes across subfiguresAdding figures with a certain orderLine up nested tikz enviroments or how to get rid of themAdding axes labels to LaTeX figures

Luettelo Yhdysvaltain laivaston lentotukialuksista Lähteet | Navigointivalikko

Gary (muusikko) Sisällysluettelo Historia | Rockin' High | Lähteet | Aiheesta muualla | NavigointivalikkoInfobox OKTuomas "Gary" Keskinen Ancaran kitaristiksiProjekti Rockin' High